Stedendriehoek en Noord Veluwe, deel II

Bekijk hier de samenvatting.

Dit tweede regionale sectorplan is een vervolg op het in april 2014 goedgekeurde sectorplan van de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord Veluwe: ‘Samen werken aan werk’. Hiermee komen in de regio nog eens 250 extra mobiliteitsvouchers beschikbaar, bovenop de 300 vouchers uit het eerste sectorplan. Daarnaast krijgen 400 werknemers in deze regio die in verschillende sectoren werkzaam zijn toekomstgerichte scholing.

Dit tweede sectorplan bevat ook nieuwe maatregelen voor de papier- en kartonindustrie, een sector die in deze regio sterk vertegenwoordigd is. 200 werknemers in de papier- en kartonindustrie krijgen een loopbaancheck aangeboden. Ook krijgen de 200 werknemers scholing, zodat zij hun baan kunnen houden in de sector.

Het sectorplan wordt uitgerold in veertien gemeenten: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen.

Voor meer informatie over hoe u in aanmerking komt voor deze regeling, ga naar Stichting Strategische Board Stedendriehoek